Kotsar oli Jaapanis võidukas teist päeva järjest

Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: @yokohama.b_corsairs/Instagram

Eesti korvpallikoondise keskmängija Maik-Kalev Kotsari uus koduklubi, Jaapani kõrgliigas mängiv Yokohama B-Corsairs alistas teist päeva järjest Sendai, seekord 77:75.

Kotsar teenis 31 minutit mänguaega, viskas selle jooksul 11 punkti, noppis 6 lauapalli ja andis 4 resultatiivset söötu. Yokohama mängu vedas 13 punktiga, kuue lauapalli ja sama paljude resultatiivsete söötudega prantslane Damien Inglis.

Yokohama kaotas küll avapoolaja 40:44 ja oli esimesel veerandil hetkeks ka 13-punktilises kaotusseisus. Teisel poolaja end koguti, otsustavale perioodile mindi vastu 68:66. Neljandal veerandil enam kaotusseisu ei jäädud.

Mängu tipphetked

Seis oli väga võrdnevõrdne ja loetud sekundid enne kohtumise lõppu, kui seis oli 77:75, oli käimas Yokohama rünnak. Korvi alla palli saanud Kotsarile avaldati kõvasti survet, ta proovis palli välja sööta, kuid selle näppas vahelt vastane.

Sendai sai veel viimase rünnaku ning prooviti kaugviset, et mäng lõpusireeniga ühe punktiga võita, kuid pall tuli rõngast välja ja võit Yokohamale.

Seega on Yokohama alustanud hooaega suurepäraselt ehk kahe võiduga. Nädala pärast minnakse koduplatsil vastamisi Alvarkiga ning ka siis mängitakse kaks mängu kahe päeva jooksul.

Tagasi üles