Draama Paides! August välja roninud Kalju luhtas hiilgava võimaluse

Copy

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel pidasid tulise lahingu medalite eest heitlevad Paide Linameeskond ja Nõmme Kalju.

Eesti südames peaaegu 300 pealtvaataja ees peetud matši pääsesid võõrustajad juhtima 25. minutil. Penaltist oli täpne Patrik Kristal. Tegelikult lõi ka Kalju ründaja Alex Matthias Tamm avapoolajal värava, aga videokohtuniku otsusega tabamus tühistati.

Paide andis edu käest lõpu eel. Juhtuma hakkas, kui 79. minutil tõi Kalju platsile Mihhail Orlovi. Kulus vaid mõni hetk, kuni 20-aastane poolkaitsja tõi tabloole viigi. Paar rünnakut hiljem võinuks ta teisest puutest külalised juhtimagi viia, ent pall vuhises napilt üle lati.

Aga see polnud veel kõik. Mõne minuti pärast teenis Premium liiga suurim väravakütt Tamm penalti. Veaolukorras veidi viga saanud pallur läks putitamise järel ise ka 11 meetrilt lööma, aga Paide puurilukk Ebrima Jarju tõrjus!

Veidi ärevust tõi lõppu veel Kalju poolkaitsja Nikita Komissarovi punane kaart. Paide üritas, kuid rünnakud jäid vastaste kaitsemüüri kinni. Lõpuvile järel tunnistasid mõlema leeri esindajad, et lahing oli pingeline, aga punktid jagati pigem õiglaselt.

Tabeliseisu kohalt käib peamine võitlus kohtadele 2.-4. kohani. Viis vooru enne hooaja lõppu on Kaljul 65, FC Floral 61 ja Paidel 57 punkti.

Premium liiga tabeliseis.
Premium liiga tabeliseis. Foto: Kuvatõmmis
Tagasi üles