Žalgirise pealik vihastas tiimi kalleima mängija peale: ta mängib halvasti, meil pole aega oodata

Copy
Kaunase Žalgirise peatreener Andrea Trinchieri.
Kaunase Žalgirise peatreener Andrea Trinchieri. Foto: Facebook/bczalgiris

Suvel Belgradi Partizani korvpallivormi Kaunase Žalgirise oma vastu vahetanud Alen Smailagić pole Leedus korralikult jalgu alla saanud.

Baltikumi au ja uhkus alustas Euroliiga hooaega vägevalt, alistades neljapäeval täismaja kodupubliku ees Barcelona. Eile toodi nad aga kohalikel meistrivõistlustel kiiresti maa peale tagasi: võõrsil saadi 88:91 lüüa Vilniuse Rytaselt.

Žalgirise pealik Andrea Trinchieri polnud tulemusega mõistagi rahul. Eraldi võttis ta ette Smailagići, kes kogus veidi vähem kui 12 minutiga viis punkti. Barcelona kohtumises piirdus serblane nelja minuti ja ühe möödaviskega.

«Ta mängib halvasti. Ta on kõiges aeglane. Ta peab oma mängu üles leidma ja tiimile järele jõudma. Meil pole aega teda oodata,» ei hoidnud Trinchieri end Leedu meediaga suheldes tagasi.

24-aastase korvialuse palluri statistika peegeldab treeneri sõnu. Neljas Leedu liiga matšis on ta keskmiselt 14,3 minutiga visanud viis punkti ning korjanud 3,8 lauapalli.

Hooaja eel teatas korvpalliportaali krepsinis.net ajakirjanik Jonas Lekšas, et Smailagić on 780 000 euro suuruse aastapalgaga Žalgirise kõige kallim mängija. Vähemalt 500 000 teenivad ka Edgaras Ulanovas, Ignas Brazdeikis ja Sylvain Francisco.

Žalgiris peab järgmise mängu reedel, kui külla sõidetakse Euroliiga gigandile Piraeusi Olympiacosele.

Tagasi üles