RAHA AJAS LINNA LÕHKI Mis kõik Keila korvpallisõjas valesti läks?

Copy
Ajaloo esimene Keila derbi toimus 4. oktoobril, kui Keila tervisekeskuses läksid vastamisi Peep Pahvi juhitud Keila Coolbet (Keila Basket MTÜ, mustad särgid) ja Tarmo Heina Keila KK (sinistes), mille peatreener on Andres Sõber.
Ajaloo esimene Keila derbi toimus 4. oktoobril, kui Keila tervisekeskuses läksid vastamisi Peep Pahvi juhitud Keila Coolbet (Keila Basket MTÜ, mustad särgid) ja Tarmo Heina Keila KK (sinistes), mille peatreener on Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter

Keila elanikud on tülis. Miks? Korvpalli pärast. Kaks vana sõpra hakkasid korvpalli pärast kiskuma ja see tüli sundis terve linna pooli valima. Aga kellel selles vaidluses õigus on? Eestis on palju linnu, kus pole ühtegi kõrgliiga korvpalliklubi. Väikeses Keilas on neid lausa kaks. Kuidas inimesi ühendama pidanud korvpalliklubi loomine hoopis Keila katki tegi, seda uuris lähemalt Kanal 2 «Täistund».

4. oktoobri õhtul oli suur osa väikesest Keilast kogunenud tervisekeskuse spordisaali. Ees ootas verine vastasseis: Keila vs. Keila. Ühes saali otsas Peep Pahv, Keila Coolbeti peatreener ja omanik, teisel pool Tarmo Hein, Keila Korvpallikooli juht.

Igaüks siin väikeses linnas on valinud poole. Kaks aastat erinevaid sündmusi on ajanud tülli sõbrannad, isad ja pojad on tülihirmus sunnitud vaikuses õhtust sööma. Aga verine lahing ei käi vaid palliplatsil.

Tagasi üles