Kalev/Cramo potentsiaalset liidrit tabas järjekordne tagasilöök

Copy
Arik Smith palliga.
Arik Smith palliga. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna Europe Cupi edukas avamatšis mängis üles antud 11 mängijast vaid üks alla 14 minuti. Hooaja eel tiimi liidriks palgatud tagameest Arik Smithi tabas järjekordne tagasilöök.

Kohtumises Le Porteli vastu pääses ameeriklane platsile juba avaveerandi hakul, aga ta piirdus vaid 2 minuti ja 28 sekundiga. Kohtumise järel ütles peatreener Heiko Rannula, et Smithi segab järjekordne tervisemure.

«Minu arust on biitsepsis rebend. Ei taha veel midagi konkreetset öelda, aga tundus nii. Väga jõhker verevalum oli. Väga õnnetu. Aga ootame ära, mida arstid ütlevad,» selgitas pealik.

Tõepoolest nukker, sest kogenud pallur polegi veel rahulikult toimetada saanud. Ta vigastas 31. augustil, esimeses kontrollmängus jalga ning jäi mitmeks nädalaks platsi kõrvale. Smith jooksis küll 20. ja 22. septembril Meistrite liiga kvalifikatsioonimängude väljakule, kuigi polnud veel päris valmis.

Euromatšile eelnes ka kaks Eesti-Läti liiga kohtumist, aga sealgi jäi jänki panus pigem kahvatuks. «Tema puhul on ikkagi probleem jalgades. Tagumise reielihase vigastus on selline, mis ei luba peaaegu mitte midagi teha. Ta pole veel vormis,» kirjeldas Rannula teisipäeval mängija olukorda.

Nüüd ähvardab Smithi aga taas vähemalt teatav mängu- ja treeningpaus.

Olulise lüli puudumisele vaatamata õnnestus Kalevil euroteed edukalt alustada. Napi võidu tagamaadest saab lugeda SIIT!

Tagasi üles