ANALÜÜS Kas Kersti Kaljulaid mängis võidušansid ETV stuudios maha? (7)

Copy
Debattide vähesuse üle enne EOK presidendi valimisi ei saa küll keegi kurta. Läinud reedel väitlesid Kersti Kaljulaid (vasakul), Erich Teigamägi (paremalt teine) ja Urmas Sõõrumaa (paremal) Kuku raadios, kus neid küsitlesid Timo Tarve (vasakult teine) ja Ainar Ruussaar.
Debattide vähesuse üle enne EOK presidendi valimisi ei saa küll keegi kurta. Läinud reedel väitlesid Kersti Kaljulaid (vasakul), Erich Teigamägi (paremalt teine) ja Urmas Sõõrumaa (paremal) Kuku raadios, kus neid küsitlesid Timo Tarve (vasakult teine) ja Ainar Ruussaar. Foto: Mihkel Maripuu

Reedel valivad Eesti Olümpiakomitee (EOK) täiskogu liikmed organisatsioonile neljaks aastaks presidendi – kas juba kaheksa aastat sel toolil istunud Urmas Sõõrumaa, praeguse asepresidendi Erich Teigamäe või täiesti uue tulijana Kersti Kaljulaidi.

Viimane debatt peeti kolmapäeval Käärikul liikumiskonverentsi «Terve Eesti eest!» raames. Kõik kolm kandidaati on nüüdseks avanud oma mõtteid ja plaane piisavalt nii debattide ajal kui ka avaldatud tegevuskavades. Postimees analüüsib, mis suunas võivad asjad reedesel täiskogul kulgema hakata.

Algus oli igavavõitu. Sõõrumaa ei näidanud üles (kindlat) huvi kandideerida ka kolmandaks ametiajaks ning veel Pariisi olümpiamängude lõppedes – mil presidendivalimisteni jäi ainult kaks kuud – ei rääkinud keegi, et tahab 11. oktoobrist istuda presidenditoolil.

Tagasi üles