VIDEO Euroliigas läks madinaks, mängust eemaldati mitu mängijat

Copy
Üks kakluses osalenutest oli Anadolu Efesi põhimees Elijah Bryant (palliga).
Üks kakluses osalenutest oli Anadolu Efesi põhimees Elijah Bryant (palliga). Foto: Seskimphoto/IMAGO/Scanpix

Korvpalli Euroliigas on käimas teise vooru kohtumised. Ühes neist, kus kahe aasta tagune meister Istanbuli Anadolu Efes võõrustas linnarivaali Fenerbahcet, läks kolmanda veerandaja lõpus madinaks ning see päädis mõlema meeskonna ühe põhimehe eemaldamisega.

Fenerbahce alustas kohtumist hea hooga ning kolm ja pool minutit enne kolmanda veerandaja lõppu olid nad juhtimas 56:48. Järgnes enam kui kaheminutiline punktipõud mõlemalt poolelt.

Siis aga saatis edu Fenerbahcet, kui nende mängija Tarik Biberovic läks sammudes viskele ja tabas. Tema viset proovis blokeerida Anadolu mees Elijah Bryant, kuid see ei õnnestunud ja mõlemad mehed maandusid põrandal.

Kui tundus, et mehed on paar sõna vahetanud ja hakkavad üles tõusma, siis haaras Biberovic Bryantit kaelast ning ameeriklane ründas seepeale Fenerbahce mängijat rusikatega.

Järgnes rüselus, mida tormasid kiirelt lahutama kohtunikud ja teised mängijad. Kui tundus, et Bryant rahunes maha väga ruttu, siis Biberovic pulbitses väljaku ääres veel pikalt. Kohtunikud käisid olukorda videokordusest üle vaatamas ning otsustasid mõlemad mängijad mängust eemaldada. Kogu olukorra klaarimine võttis aega umbes viis minutit.

Kohtumise võitis lõpuks ikkagi külalismeeskond Fenerbahce 83:78, mis tähendab, et nad on alustanud hooaega kahe võiduga. Anadolu jaoks oli tegemist värske hooaja esimese kaotusega.

Fenerbahce poolelt oli lõpuks parim 16 punktiga Bonzie Colson, Biberovici arvele kogunes seitse punkti. Bryant oli Efesi resultatiivsuselt teine mees 15 punktiga, üleplatsimees oli Daniel Oturu 21 punktiga.

Tagasi üles