VIDEO Žalgiris näitas soosikule kõvasti hambaid, kuid murti lõpuks ikkagi maha

Copy
Žalgiris küll üritas, kuid Saša Vezenkov (punases) ja Olympiakos olid nende jaoks siiski liiast.
Žalgiris küll üritas, kuid Saša Vezenkov (punases) ja Olympiakos olid nende jaoks siiski liiast. Foto: Georgia Panagopoulou

Baltikumi au ja uhkus Kaunase Žalgiris oli reede õhtul korvpalli Euroliigas lähedal suurüllatusele ja Piraeusi Olympiakose maha murdmisele. Kuid lõpuks läks ikkagi nii, nagu eeldati/kardeti.

Žalgirise jaoks algas kohtumine tegelikult kohutavalt, sest avaveerand kaotati koguni 6:21. Poolajaks õnnestus neil siiski kosuda ning riietusruumi mindi 11-punktilises (24:35) kaotusseisus.

Sealt naasti sama innukalt ning vaikselt-vaikselt rühiti Olympiakosele lähemale. Kolmanda veerandaja lõpuks olid kaotusnumbrid 43:52 ning poolteist minutit enne lõppu jõuti ka kahe punkti peale (65:67), kuid sellega asi piirduski.

Otsustavatel hetkedel sai Olympiakos toetuda oma liidrile, NBAst naasnud Saša Vezenkovile, kes vabaviskejoonelt kõik üritused tabas ning seeläbi omadele 74:68 võidu kindlustas. 

Kohtumise tipphetked:

Vezenkov oligi lõpuks 17 punkti ja 11 lauapalliga Olympiakose resultatiivseim, Evan Fournier toetas teda 15 silmaga. Žalgirise leeris jõudsid kahekohalise punktisummani Deividas Sirvydis (17) ja Sylvain Francisco (13). 

Teistes eilsetes kohtumistes oli FC Barcelona 88:73 üle Berliini Albast ning Milano Olimpia alistas 79:74 Pariisi Basketi. 

Standings provided by Sofascore

Märksõnad

Tagasi üles