Võru näitas lätlaste vastu võimu. Peatreener: olime valmis palju tummisemaks Riiaks

Copy
Võru Barruse võrkpalliklubi.
Võru Barruse võrkpalliklubi. Foto: Võru Barrus / Facebook

Cronimeti liigas alistas kodupubliku ees mänginud Võru Barrus 3:0 Riia Robežsardze.

Võru alustas tänavust hooaega eelmine nädal kodu, kui saadi 0:3 koslep Tartu Bigbankilt.  Laupäeval peetud kohtumises haaras Võru ohjad juba esimeses geimis kui võideti 25:13. Ka järgmises kahes geimis lõunanaabritele sõnaõigust ei antud ning need võideti mõlemad skooriga 25:21.

Eesti klubi parimad punktitoojad olid Kirsto Kollo ja Renato Santos, kes mõlemad said kirja viis silma. Albert Hurt panustas nelja punktiiga. Vastaste resultatiivseim oli kuus punkti toonud Olegs Klopovs.

Võrul töötas väga hästi blokk, sest sealt võideti koguni 12 punkti. Robežsardze sai vaid kaks blokipunkti.

Kollo rääkis pärast matši, et lõunanaabrid polnud päris mängus kohal. «Eelnevalt peatreeneriga arustasime, kuidas mängule peale minna, siis tähtis märksõna oli enesekindlus. See mäng oli vaja kolme punktiga võita ja ehitada selle pealt enesekindlust,» sõnas ta mängujärgsel pressikonverentsil, mis postitati sotsiaalmeediasse.

«Ma tahan alustuseks õnnitleda vastaseid, nad mängisid päris hästi. Pidime kolm tundi reisima selleks kohtumiseks, aga see pole tegelikult mingi vabandus. Kuid ma tean oma võistkonda ja oleme järgmisteks mängudeks paremini valmis,» lausus Robežsardze peatreener Raimonds Vilde pärast matši.

Võru peatreener Oliver Lüütsepp: «Ma ei taha ära võtta poistelt mitte midagi, teenitud kolm punkti. Aga ma näen nii palju kohti, kus me saaksime mängida paremini. Selle vastase vastu ja nende konditsioonis, meie olime valmis palju tummisemaks Riiaks. See, kuidas me mängisime nendega hooaja eel, siis oli natukene rohkem hirmu nahas kui see, mis täna valja kukkus. Algus oli väga hea. Mängu jooksul oli fookuse hoidmine põhiteema.»

Järgmisena mängib Võru tuleva nädala laupäeval kodus Jekabpilsiga.

Tagasi üles