Suurturniiri rabedalt alustanud Tattar tõusis USAs liidriks

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot

Maailma parimad discgolfarid on sel nädalavahetusel USAs Lõuna-Carolinas peetaval turniiril võistlustules, kolmanda päeva järel tõusis Kristin Tattar liidriks.

Esimesel kahel päeval oli Tattar veidi liimist lahti. Neljapäeval sai ta 18 rajalisel võistlusel kirja -4 ning reedel -3. Pärast kahte päeva hoidis ta kolmandat kohta.

Tattar näitas oma võimu aga laupäeval. Kuigi ta tegi kaks bogey't, siis selle kõrval sai ta kirja võimsad kümme birdie't ja lõpetas päeva kaheksa viskega alla par'i ehk -8ga

Pärast kolme tiiru hoiab Tattar liidripositsiooni -15ga ning edestab kahe viskega soomlannat Liina Saloneni (-13). Kolmandat kohta hoiab ameeriklanna Ohn Scoggins (-10).

Teistest eestlannadest on võistlustules ka Kaidi Allsalu, Keiti Tätte, Anneli Tõugjas-Männiste ja Kaire Tekku. Neist esimene alustas võistlust väga hästi ning oli avapäeva järel kolme viskega alla par'i viiendal kohal. Reede lõpetas ta skooriga +8, millega kukkus 13 rida tahapoole ning kolmanda päeva järel jagab ta 20. kohta.

Tätte on teinud igati tublid esitused. Kui avapäeva alustas ta +6ga ning oli 28., siis teisel päeval tõusis ta -5ga 12. kohale.

Laupäeva lõpetas ta neli viset üle par'i ning on üldarvestuses 16. kohal.

Tõugjas-Männiste (+9) ja Tekku (+30) on pärast kolmandat päeva 51 naise konkurentsis vastavalt 35. ja 48. kohal

Tagasi üles