VIDEO Kotsar ja Yokohama mängisid võrdse mängu lõpus maha

Copy
Maik-Kalev Kotsar (paremal).
Maik-Kalev Kotsar (paremal). Foto: yokohama.b_corsairs/Instagram

Eesti korvpallikoondislase Maik-Kalev Kotsari koduklubi Yokohama B-Corsairs püüdis võtta revanši laupäeval Tokyo Alvarkilt saadud kaotuse eest, kuid mängu viimased minutid ebaõnnestusid täielikult ning seekord jäädi alla 68:79. Kotsar tegi taas kaksikduubli.

Yokohama kaotas poolaja 33:38, kuid teisel poolajal püsis mängus. Saadi ka juhtima 54:53, viimasele väikesele vaheajale mindi seisul 54:56. Terve liiga üks soosikuid Alvark hoidis kerget initsiatiivi, kuid 2.18 enne lõppu lükkas Kotsar ründelauast palli korvi seisuks 66:66.

Vastased kaotasid järgmisel rünnakul palli ja selle sai enda valdusse Kotsar, kuid sellest hetkest läks paraku kõik edasine untsu. Ta söötis kiirrünnakule jooksnud kaaslasele, kuid tegemist oli veidi riskantse otsusega ja vastane jõudis vahele. Vasturünnakul tuli 2+1 punkti. Yokohama uuel rünnakul kaotas Kotsar taas palli (need 2 pallikaotust olid tema mängu ainsad) ja Alvark vastas taas korviga - 66:71.

Seejärel läks juba päästmiseks ning see Yokohamal ei õnnestunud. Nõnda käriseski vahe lõpuks ootamatult suureks.

Vaata mängu täispikkuses!

Kotsar kogus 10 punkti ja 16 lauapalli, neist 6 ründelauast. Yokohama resultatiivseim oli 13 punktiga Koya Sudo.

Üleplatsimeheks kerkis võitjate liider Ryan Rossiter 27 punkti ja 17 lauapalliga. USAs sündinud ja sealmail korvpallihariduse saanud 35-aastane eesliinimees mängib Jaapanis juba 2013. aastast saati ning on saanud ka sealse kodakondsuse. Alvarkis mängib ka leedulasest tsenter Arturas Gudaitis, kelle arvele jäi 7 punkti ja 9 lauapalli. Peatreener on tema kaasmaalane Dainius Adomaitis.

Yokohamal on 4 vooru järel 2 võitu, Alvark jätkab täiseduga.

Tagasi üles