Karol Mets: Stockholmis nähtud Rootsi löögiralli ei tohi korduda

Copy
Eesti jalgpallikoondise kapten Karol Mets.
Eesti jalgpallikoondise kapten Karol Mets. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste jalgpallikoondis võõrustab esmaspäeval A. Le Coq Arenal Rahvuste liiga kohtumises Rootsit, kellele septembris võõrsil 0:3 kaotati. Kapten Karol Mets rõhutab, et positiivse tulemuse saamise eeldus on oluliselt kompaktsem kaitsemäng.

«Stockholmis sooritati meie väravale 25 pealelööki. Kui tahame positiivset tulemust, siis ei tohi Rootsi meie vastu 25 pealelööki sooritada. Niimoodi on väga keeruline vastast nulli peal hoida. Ütlen veel kord, et taseme poolest ei ole Rootsi C-divisjoni meeskond, vaid nende kvaliteet meenutab ikkagi hoopis suuremate koondiste oma,» sõnas Mets.

Et Rootsi koondis peab oktoobris läbi ajama ilma vigastatud Newcastle Unitedi ründaja Alexander Isakuta, pole Metsa hinnangul ülearu oluline. «Eks rootslased vastaksid, et neid mõjutab see väga palju. Aga mina arvan, et meid see asjaolu väga ei mõjuta. Teame, et Rootsil tuleb ka pingilt väga kõrge kvaliteediga mängija. Valmistume raskeks ja suureks tööks ka olukorras, kus Isakut ei ole.»

Eesti koondis tegi nii neljapäeval kui ka täna mängu-eelse trenni hommikul kell 11 kunas varasematel aastatel on see reeglina aset leidnud õhtul. «Kui trenn hommikul ära teha, siis jääb rohkem aega taastumiseks. Muidu ootab terve päeva trenni ja ei ole sellises puhkuseolekus,» hindas Mets säärase rütmi mängijatele igati sobivaks.

Eesti – Rootsi Rahvuste liiga kohtumine A. Le Coq Arenal algab esmaspäeval kell 21.45.

Tagasi üles