FOTO Kontaveidi suur konkurent abiellus oma fänniga, tutvus algas tänaval tehtud selfist

Copy
Garbine Muguruza ja Arthur Borges tänavusel Laureuse spordiauhindade galal.
Garbine Muguruza ja Arthur Borges tänavusel Laureuse spordiauhindade galal. Foto: VIOLETA SANTOS MOURA / REUTERS / SCANPIX

Neil päevil helisesid pulmakellad, üheks osaliseks viimase kümnendi üks paremaid tennisiste Garbine Muguruza. Seejuures tema ja väljavalitu tutvumine ei liigitu tavapäraste kilda.

Viie päeva eest 31-aastaseks saanud ning augustis karjäärile joone alla tõmmanud Muguruza võitis kaks suure slämmi turniiri: 2016. aastal Prantsusmaa lahtistel ja 2017. aastal Wimbledonis. Eesti spordisõprade jaoks oli tema tähtsaim mäng aga 2021. aasta aastalõputurniiri finaal, kus vastu astus Anett Kontaveit. Muguruza võitis tolle kohtumise 6:3, 7:5.

Nüüd on selgunud, et samal, 2021. aastal tutvus Muguruza mehega, kellega nüüd abiellus. Nimelt astus New Yorgis tema juurde fänn nimega Arthur Borges ja palus teha selfi. Tennisestaar nõustus, pilt sai tehtud.

«Minu hotell oli Central Parki lähedal. Mul oli igav, otsustasin jalutama minna. Möödusime teineteisest. Äkitselt pöördus ta ümber ja soovis USA lahtistel edu. Mõtlesin: milline veetlev mees!» rääkis Muguruza väljaandele Hola!

Nad tegid selfi ja jätkasid omi tegemisi. Ent pargis kohtuti ka järgmistel päevadel. Ja lõpuks jäädi kokku. Muguruza kirjeldas Borgesega tutvumist kui midagi romantilisest filmist.

«See oli armastus esimesest silmapilgust. Juba enne seda, kui ta mu kätt palus, teadsin, et abiellume. Saime väga kiiresti aru, et oleme ideaalne paar,» lisas Muguruza.

Pulmad peeti eelmise nädala lõpus Marbellas.

Märksõnad

Tagasi üles