Vägeva esituse teinud Kullamäe tüüris koduklubi Reali vastu võidule

Copy
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: Mihkel Maripuu

Hispaania korvpalli kõrgliigas läks Kristian Kullamäe leivaisa Bilbao vastamisi Madridi Realiga, tasavägises mängus tõmbas pikema õlekõrre just eestlase koduklubi.

Mäng algas tasavägiselt ning avaveerandi järel lahutas kaht tiimi vaid neli punkti. Siis haaras ohjad Bilbao ning esimese poolaja lõpus oldi 12 silmaga peal. Kolmandal veerandil ärkasid Reali mängijad üles, tulid 15-punktilisest kaotusseisust välja ning vähendasid Bilbao edu vaid ühele silmale. Neljas veerand oli väga tasavägine.

Minut enne lõppu lahutas kaht tiimi taas vaid üks punkt, kuid otsustavatel hetkedel näitas vabaviskejoone tagant külma närvi Marvin Jones ning Bilbao võitis kohtumise 83:79. Tänavu on Hispaania kõrgliigas Bilbao võitnud kaks ja kaotanud ühe mängu

Tipphetked:

Bilbao parim oli täna Kullamäe, kes oli platsil pea 28. minutit, mille jooksul sai ta kirja 18 punkti, kolm lauapalli ning neli resultatiivset söötu. Kolmepunktijoone tagant tabas ta korvi pooltel kordadel ehk 3/6. Reali resultatiivseim oli 21 punkti toonud Gabriel Deck.

Bilbao mängib kolmapäeval Europe Cupi raames Gruusias kohaliku Kutaisi võistkonnaga.

Samal ajal sõitsid Itaalia kõrgliigas Eesti koondislane Kaspar Treier ja tema koduklubi Napoli külla Sassarile. Ohjad haaras kodumeeskond juba avapoolajal ning Napolile väga võimalust ei jäetudki.

Kaspar Treier
Kaspar Treier Foto: Mihkel Maripuu

Neljanda veerandajal alguses oli Napoli lausa 33-punktilises kaotsusseisus, kuid lõpuks suudeti pea poole võrra seda vähendada. Sassari sai lõpuks 94:76 võidu Napoli üle.

Treier sai platsil olla 16 minutit ning viskas selle aja jooksul üheksa punkti, andis ühe söödu ja teenis kaks lauapalli (kolmesed 1/3,  kahesed 1/4, vabavisked 4/5). Tiimi parim oli 16 punkti toonud Leonardo Tote.

Itaalia kõrgliigas tänavu kõik kolm mängu kaotanud Napoli kohtub järgmisene laupäeval kodus Cremonaga.

Tagasi üles