Lajal alustas Belgias ülikindla võiduga

Copy
Mark Lajal.
Mark Lajal. Foto: Scanpix / ZUMAPRESS.com

Belgia sadamalinnas Antwerpenis peetakse ATP 250 kategooria tenniseturniiri, mille kvalifikatsiooni avaringis näitas võimu Eesti esireket Mark Lajal (ATP 226.) kui võttis 6:2, 6:0 võidu.

Kui eelmine aasta sai eestlane turniirile vabapääsme, siis tänavu püüab ta lõppvõistlusele saada läbi kvalifikatsiooni, kus avaringis tuli talle vastu hispaanlane Miguel Damas (ATP 366.). Palju sõnaõigust meie mees Damasile ei andnud. Kui avasetis loovutas ta vastasele vaid kaks geimi, siis teise seti võitis Lajal koguni 6:0.

Tund ja kolm minutit kestnud matši ajal servis Lajal koguni üheksa ässa ja tegi kolm topeltviga. Vastane ei saanud ühtegi serviässa kirja, kuid tegi samuti kolm topeltviga. Meie mehe esimese pallingu õnnestumise protsent oli 60 (43/26), 81 protsendil (26/21) kordadest teenis ta punkti.

Järgmises ringis kohtub Lajal kodupubliku ees mängiva Emilien Demaneti (ATP 650.) ning Brasiilia tenniseässa Thiago Seyboth Wildi (ATP 88.) vahelise matši võitjaga.

690 135 euro suuruse auhinnafondiga turniiril on kõrgeimad asetused Stefanos Tsitsipasil (ATP 12.), Felix Auger Aliassimel (ATP 22.) ning Alex De Minauril (ATP 11.).

Märksõnad

Tagasi üles