VIDEO Olümpiavõitja avalikustas valusa prohmaka

Copy
Jessie Diggins.
Jessie Diggins. Foto: ALESSANDRO TROVATI/AP/SCANPIX

Murdmaasuusatamise olümpiavõitja Jessie Diggins teeb sarnaselt teistele MK-hooajaks ettevalmistuvatele sportlastele praegu treeninguid. Oma sotsiaalmeedias jagas ta videot ühest treeningust trenažööril, kus ta rullsuuskadega sõites ootamatult põrandale kukub.

Viimastel aastatel on suusatajate seas populaarsust kogunud jooksutrenažöörile sarnanev riistapuu, kus on võimalik jooksmise asemel suusataja rullikutel. Seal saab sättida erinevaid programme ning ju proovis Diggins mõnda kiiremat režiimi, kui juhtuski apsakas.

33-aastane ameeriklanna ja 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpia kuldmedalist paarissprindis hindas ilmselt oma võimeid paaristõugetel üle ning trenažööri kiirus osutus liiga suureks.

Ühel hetkel jättis ta suusatamise katki ning lasi aparaadil end lihtsalt üle ääre lükata. Instagramis avaldatud videos pani ta kukkumise video taustal Small Town Alieni laulu «Oh Shit I’m Fucked».

Kui sa ei näe videot, vajuta siia.

Diggins vaatas prohmakale tagasi läbi huumoriprisma. «Keegi pidi sellelt esimesena maha kukkuma! Võin kinnitada, et trenažöör võidab alati,» kirjutas ameeriklane.

Tegelikult oli tal õnne, et kukkumisel polnud raskemaid tagajärgi. «Samuti kinnitan, et mu nägu jäi lindist vaid mõne sentimeetri kaugusele, nii et meil on kõik hästi! Seetõttu on meil trenažööri tagasi pehmendus ja varsti saame ka rakmed. Paaristõugete trenn kuni kukkumiseni oli aga tõeline maiuspala,» lisas Diggins.

Diggins on olümpialt võitnud kaks individuaalset medalit, kui 2022. aastal Pekingis sai ta 30 km ühisstardist sõidus hõbeda ja sprindis pronksi. Mullu toimunud Planica MMil sai ta kulla 10 km eraldistardist sõidus.

Märksõnad

Tagasi üles