Politsei uurib vägistamist hotellis, kus Mbappé Stockholmis peatus

Copy
Kylian Mbappé.
Kylian Mbappé. Foto: Oscar J. Barroso/AFP7 via ZUMA Press Wire/Scanpix

Rootsi erinevad väljaanded kirjutasid täna, et politsei on algatanud uurimise väidetava vägistamise kohta, mis leidis aset Stockholmi Bank hotellis, kus samal ajal viibis ka Prantsusmaa jalgpallitäht Kylian Mbappé.

Jalgpalliklubi Madridi Reali ründeäaas Kylian Mbappé ilmus eelmisel nädalal ootamatult Stockholmi. Teda nähti reede öösel Stureplani väljakul, kus ta olevat külastanud restorani Chez Jolie ja ööklubi V.

Politsei uurib nüüd vägistamist, mis väidetavalt leidis aset neljapäeval Stockholmi kesklinnas, ütlesid allikad Aftonbladetile. Esmaspäeval uurisid politsei kriminalistid hotelli, kus Mbappé peatus.

Prokuratuur ja Stockholmi politsei keelduvad sel teemal ametlikke kommentaare jagamast. «Ma ei saa kinnitada ega ümber lükata, et midagi sellist toimub,» ütles politsei pressiesindaja Carina Skagerlind.

Vaid päev enne väidetavat vägistamist maandus Rootsis eralennuk, mis oli sinna teel Madridist. Expresseni andmetel kuulus Mbappé seltskonda ka tema hea sõber ja endine meeskonnakaaslane Pariisi Saint-Germaini päevilt, Nordi Mukiele.

25-aastane Mbappé on praegu vigastatud ning ei osale Reali mängudes. Prantsusmaa koondise alustala näol on tegemist jalgpalli absoluutse superstaariga. Tema visiit Stockholmi pidi jääma saladuseks, kuid selle päevavalgele tulek on pälvinud karmi kriitikat kodumaal, sest samal ajal mängis Prantsusmaa koondis Rahvuste liiga mänge.

Muidugi on Rootsi meedias kirjutatu väidetava vägistamise kohta jõudnud mõne tunniga Prantsusmaa meediasse. Selle kõige peale on sõna võtnud ka Mbappé, kes jagas Prantsusmaa ajakirjanduses ilmunut oma Xi kontol ja lisas sellele paljutähenduslikult: «võltsuudis».

Mbappé postitus aga vaid sellega ei piirdunud. «See muutub nii etteaimatavaks, kui see juhtub päev enne istungit, justkui juhuslikult,» kirjutas ta.

RMC Spordi teatel peab Mbappé silmas eesootavat kohtuasja tema ja endise tööandja PSG vahel. Mbappé süüdistab Prantsusmaa suurklubi saamata jäänud palgas ja boonustes. Vaidlus on jõudnud kohtusse, kus teisipäeval toimub esimene istung jalgpalliässa ja suurklubi vahel.

Tagasi üles