BLOGI Kalev/Cramo sai Bulgaarias 26-punktilise seljavõidu

Copy
Kalev/Cramo vs. Samokovi Rilski.
Kalev/Cramo vs. Samokovi Rilski. Foto: fiba

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas FIBA Europe Cupi alagrupiturniiril teise mängu Bulgaarias ja sai teise võidu, alistades Samokovi Rilski Sportisti 87:61. Postimees tegi mängust otseblogi.

Kalev alustas mängu kaitses hiilgavalt, sest võõrustajad suutsid esimese korvi visata alles 7. minutil. Külalised olid selleks ajaks kogunud tosin punkti ning selline paras vahe jäigi püsima terveks esimeseks poolajaks. Mäng oli mõlemalt poolt rabe ja korvidevaene, suurele vaheajale mindi seisul 34:25.

Teisel poolajal jätkas Kalev kindlalt, käristas kolmanda veerandaja lõpu eel vahe peaaegu paarikümnele silmale ning neljanda alguses ka sellest enamaks. Klassivahe oli selge. Kalevil on nüüd ses alagrupis 2 võitu, Le Portelil ja Szekesfehervari Albal 1 ning Rilskil 0.

Enne mängu:

Kalev alustas eelmisel nädalal alagrupiturniiri ägeda 66:63 võiduga Prantsusmaa kõrgliigas mängiva Le Porteli üle. Rilski kaotas samal ajal Ungaris sealsele Szekesfehervari Albale 88:100.

Nädalavahetusel sai Rilski koduliigas 87:75 jagu Minjorist, Kalev aga Eesti-Läti liigas Liepajast 90:74.

Kalev jäi nädala eest ilma liidriks toodud Arik Smithist, kes peab minema lõikusele ja kelle hooaeg on ilmselt lõppenud. Ent Smith mängis Le Porteli vastu ainult paar minutit, nii et sisuliselt saadi võit kätte samade meestega, kes reisisid nüüd Bulgaariasse.

Märksõnad

Tagasi üles