VIDEO Vägev! Äsja Reali kollitanud Kullamäe korraldas eurosarjas viskekontserdi

Copy
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondislase Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao näitas kolmapäeval eurosarjas võimu kui võeti 31-punktiline võit kodus Gruusia klubi Kutaisi üle

Avaveerandi lõpus lahutas kaht tiimi vaid neli punkti. Ohjad haaras Bilbao teisel veerandil: kui Kutaisi viskas 11, siis Bilbao 28 punkti. Kolmandal veerandil suurendati edu 28-punktiliseks ning lõpuks võideti 88:57.

Kullamäe oli teist mängu järjest üleplatsimees. Möödunud nädalavahetusel kostitas ta Hispaania kõrgliiga mängus Madridi Reali 18 punktiga. Täpselt sama palju viskas ta ka kolmapäeval Kutaisile. Kui võidumängus Reali vastu oli meie mees platsil 28. minutit, siis Gruusia klubi vastu pea poole vähem. Samuti oli Eesti koondise mängujuht kolmapäeval äärmiselt efektiivne: kolmepunktivisked 6/6. Lisaks sellele jagas ta viis söötu, võitles kaks lauapalli ning tegi kolm vaheltlõiget.

Tervet kohtumist on võimalik järele vaadata siit (Kullamäe kolmeste timestampid: 10:40, 37:46, 40:00, 1:16:30, 1:19:15, 1.37:46):

Laupäeval kohtub Bilbao Hispaania kõrgliigas võõrsil Gran Canariaga. Europe Cupi raames sõidab Bilbao järgmisel teisipäeval külla Slovakkia klubile Prievidzale.

Tagasi üles