JARMO JAGOMÄGI Kalev/Cramo olukord – üks silm nutab, teine naerab

Copy
Gregor Kuuba (palliga) ja Kasper Suurorg saavad end sel hooajal tõsiselt pildile mängida. Kalev/Cramos leidub andekaid noori veelgi.
Gregor Kuuba (palliga) ja Kasper Suurorg saavad end sel hooajal tõsiselt pildile mängida. Kalev/Cramos leidub andekaid noori veelgi. Foto: fiba

Eesti korvpalli esiklubi Kalev/Cramo seis on oktoobri keskpaigas segane. Olenevalt perspektiivist leidub põhjust ahastamiseks või teistpidi – hoopis rõõmustamiseks!

Alustame halvemast. Hooaja esimesel paaril kuul tegeldi tiimi kõige kallima ja ühtlasi liidriks palgatud tagamängija Arik Smithi putitamisega. Ta sai ettevalmistusperioodi varajases faasis vigastada, mistõttu on efekt olnud loodetust vastupidine – väga tähtsa tegija integreerimine mõjus pigem Kalevi rütmi lõhkuvalt.

Mõistagi, seda tuli teha, et pallur vaikselt reele aidata. Plaan võinukski toimida, kuid vähemalt jänki suhtes polnud korvpallijumal kalevlane. Enne, kui Smith jõudis ühest vigastusest taastuda, saabus järgmine hoop. Veel karmim. Eelmise nädala kolmapäeval küünarliigese kõõlust rebestanud mängija saab parimal juhul platsile kevadel, aga pigem on hooaeg läbi.

Tagasi üles