VIDEO Mikkelsen tegi Kesk-Euroopa rallil avarii

Copy
Andreas Mikkelseni Hyundai Rally1-auto.
Andreas Mikkelseni Hyundai Rally1-auto. Foto: @fernischumi / X

Autoralli MM-sarja selle hooaja eelviimase, Kesk-Euroopa etapi viiendal katsel tegi tõsise avarii Hyundai kolmanda Rally1-autoga sõitev Andreas Mikkelsen. 

Tänavu neljandat WRC-etappi kaasa tegev Mikkelsen libises ühes üsna lauges kurvis viiendal katsel teelt välja ja suurel kiirusel aeda sisse. Mehed said autost välja ja tundub, et tõsisemaid vigastusi ei saanud.

«Ma lihtsalt sõitsin teelt välja,» ütles Mikkelsen DirtFishile. «Väga keerulised tingimused ja raske katse. See vasakpoolne kurv oli lihtsalt veidi libedam, kui ma eeldasin, ja ma libisesin vastu aeda. No see tara oli ikka korralik, liiga palju kahju autole, et jätkata.»

Enne saatuslikku katset kuuendat kohta hoidnud Mikkelseni auto jäi tee peale teistele ette, mistõttu paluti norralase järel rajale tulnud Grégoire Munsteril hoog maha võtta.

Punased lipud lehvisid ja katse ajutiselt peatati. Tippmehed said aga muretult finišisse. Pärast viiendat katset juhib üldarvestust Toyota piloot Sebastien Ogier, kes edestab Hyundai duot Thierry Neuville'i ning Ott Tänakut vastavalt 2,7 ja 3,8 sekundiga.

Tagasi üles