VIDEO Kotsari parema käega sooritatud vise tõi Jaapani liiga mängus lisaaja

Copy
Maik-Kalev Kotsar (paremal) kogus 13 punkti ja 12 lauapalli.
Maik-Kalev Kotsar (paremal) kogus 13 punkti ja 12 lauapalli. Foto: yokohama.b_corsairs/Instagram

Maik-Kalev Kotsar ja Yokohama B-Corsairs jätkavad Jaapani korvpalliliigas kindlas rütmis: pooled mängud on võidetud ja pooled kaotatud. Seekord tuli võõrsil lisaajal tunnistada Kawasaki Brave Thundersi 88:81 paremust.

Seejuures jõuti lisaajani tänu Kotsari normaalaja viimasel sekundil tabatud viskele. Ta sooritas selle korvist mõne meetri kauguselt, ning oma nõrgema, parema käega, millega viskamist ta küll pidevalt usinalt harjutab. Vaata videost, kus on näha ka Kotsari parema käega sooritatavad vabavisked.

Kohtumine algas tasavägiselt, Yokohama juhtis pärast avaveerandit 21:18. Teine periood kuulus aga võõrustajatele koguni 25:11 ja nad asusid poolajavileks juhtima 43:32. Teine poolaeg kuulus külalistele, lõpuveerandi 24:16 ülekaaluga jõuti normaalaja lõpuks viigini 77:77. Paraku ei suudetud initsiatiivi lisaaega üle kanda ning seal jäädi kindlalt alla.

Kotsar viibis väljakul 28 minutit ja langes viie veaga välja. Selleks ajaks oli ta enda kontosse saanud 13 punkti ja 12 lauapalli. Yokohamale tõi Gary Clark 20 ja Kiefer Ravena 18 punkti, üleplatsimeheks aga kerkis Kawasakit 34 punktiga vedanud Rosco Allen.

Samade vastaste eile peetud mängud oli Yokohama jäänud peale 87:80. Yokohama on nüüd kuuest mängust võitnud kolm.

B--liiga tabeliseis:

Standings provided by Sofascore

Märksõnad

Tagasi üles