12 jardi Liverpool murrab pead: kas Slot ongi parem kui Klopp?

Copy
Liverpooli peatreener Arne Slot on esimesest 11st mängust võitnud kümme.
Liverpooli peatreener Arne Slot on esimesest 11st mängust võitnud kümme. Foto: Scanpix / Phil Noble / Reuters

Liverpool, kelle peatreeneriks sai hooaja eel Arne Slot, on kaheksa vooru järel Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liider. Sloti hoolealused on lisaks tulemustele näidanud ilusat jalgpalli, mistõttu võrreldakse teda Liverpooli eelmise juhendaja Jürgen Klopiga.

  • Inglismaa Premier League on maailma populaarseim jalgpalliliiga. «12 jardi» võtab esmaspäeviti ette sealsed olulisemad sündmused ja sätib need pikantsesse kastmesse (või vahel hoopis marinaadi), et Inglise jalka fänn saaks maiustada. Miks on nimi «12 jardi»? Sest just nii kaugelt lüüakse Inglismaal penalteid ja käesolev rubriik ongi nagu penaltid - ei mingit pikka munemist, vaid vile ja löök. Enamasti sisse. Noh, ja vahel ka mööda...

Käimasolev Premier League'i hooaeg on viimaste aastatega võrreldes erinev mitmel moel. Kuigi suluseisusüsteem on sama – paljureklaamitud poolautomaatne süsteem pole end näole andnud – ning kohtunike otsused tekitavad jätkuvalt palju arutelu (selllest pisut ka allpool), siis sedapuhku on võistlustules viis uut peatreenerit, nende seas ka Slot.

Tagasi üles