Koroonaviirus tegi Kristjan Ilvesele pisut liiga

Copy
Kristjan Ilves veebruaris Otepääl.
Kristjan Ilves veebruaris Otepääl. Foto: Tairo Lutter

Eesti parim kahevõistleja Kristjan Ilves rääkis uues videoblogi episoodis, et põdes vahepeal koroonaviirust, pärast mida on füüsiline vorm olnud kehv.

Ilves reisis videoblogi alguses Trondheimi, kus osales Norra karikasarja võistlusel. Enne võistlust käis ta esimest korda pärast terveks saamist rullsuusatamas. «Tean, milline on reaalsus [vormi osas], aga inimese loll lootus on ikka, et äkki pole nii halb,» ütles ta enne suuskadele astumist.

Võistluspäeval oli tal pärast suusahüppeid paar tundi vaba aega, misjärel jõudis järg rullsuusatamiseni. Kui hommikul jääs olnud rullirada sulas üles, siis õhutemperatuur oli jätkuvalt jahe. «Olin paar tundi kodus, sõin ja vahetasin riideid. Nüüd tagasi rajale... väga-väga külm on, ma ei taha väljas olla,» tunnistas talisportlane.

Ilves lõpetas võistluse kolmandana. «Arvestades seda, et olin haige, polnud hullu. Lasin lõpus taktikaga puusse. Läksin liiga vara ette ja laskumise peal mindi mindi minust mööda. Aga oluline on, et tundsin end rajal suhteliselt okeilt. Nüüd võib vist ühe pitsa lubada,» rääkis ta.

Kahevõistluse maailmakarika hooaeg algab 29. novembril Soomes. Ilves jäi eelmisel hooajal üldarvestuses viiendaks.

Tagasi üles