Ulmelise teise veerandaja teinud Janari Jõesaar aitas omad võiduni!

Copy
Janari Jõesaar viskas teisel veerandajal 13 punkti.
Janari Jõesaar viskas teisel veerandajal 13 punkti. Foto: Facebook / Dziki Warszawa

Eesti korvpallikoondislane Janari Jõesaar tegi Poola kõrgliigas vinge partii, kui viskas 94:90 võidumängus Toruni vastu 18 punkti, millest peaaegu kõik tulid teisel veerandajal.

Jõesaar alustas kahvatult, kui tabas esimese viie ja poole mänguminutiga vaid ühe kahepunkti viske. Siiski võitis tema koduklubi Varssavi Dziki avaveerandaja 26:25.

Jõesaar sekkus teisel veerandil, kui mängida oli jäänud ligi seitse minutit ning seis oli Dziki vaatest 34:35. Tema esimesed kaks kahepunktiviset ei tabanud, ent see oli vaikus enne tormi. Tartust pärit mängumees tabas kaks kahest järjest ja see polnud veel kõik – kolm järgmist kolmest sopsasid ka läbi võrgu!

Poolajapausiks juhtis Dziki 52:39. Teisel veerandil, mil Jõesaar viibis väljakul, viskasid tema meeskonnakaaslased kokku viis punkti, Jõesaar kollitas vastast lausa 13 sangaga.

Teine poolaeg oli Jõesaare jaoks taas vaikne, kui tabas ühe kaugviske. Ta mängis kokku 26 minutit, viskas 18 punkti ning lisas 10 lauapalli – 30-aastane koondislane tegi hooaja esimese kaksikduubli.

Võitjate parimana tõi Nick Mcglynn 20 punkti. Kaotajate leerist hiilgas 25 minutit mänginud Michael Ertel 34 punktiga, Divinie Myles toetas 24 silmaga.

Dziki on Poola kõrgliigas võitnud kolmest mängust kaks, Torun ühe. 

Tagasi üles