Ott Tänak teenis Hyundai kuu töötaja tiitli auga välja, aga...

Copy
Ott Tänak (paremal) teenis karjääri 21., Martin Järveoja 20. MM-ralli võidu. Teist tiitlit tuleb aga ilmselt veel vähemalt aasta oodata.
Ott Tänak (paremal) teenis karjääri 21., Martin Järveoja 20. MM-ralli võidu. Teist tiitlit tuleb aga ilmselt veel vähemalt aasta oodata. Foto: Romain Thuillier / Hyundai Motorsport

Ott Tänak teenis Kesk-Euroopa ralliga Hyundai tiimi kuu töötaja tiitli auga välja, aga hinge võib jääda teatav kripeldus.

Jah, saarlane võitis! Targalt ja kannatlikult tegutsedes ootas ta oma võimalust. Kiiruskatse võite sattus sisse üksikuid, aga pühapäeva hommikul leidis ta end liidrikohalt. Tõsi, tulenevalt tänavu kasutusele võetud punktisüsteemist polnud tol hetkel sellest nii suurt kasu, sest laupäeva eest hoidis 18 punktist kinni Toyota esinumber Sébastien Ogier. Kuid sellega polnud asi lõppenud.

Kui esimesest sõiduapsust pääses kaheksakordne tšempion ehmatusega, siis teist korda Kesk-Euroopa teed ei halastanud. Ogier paiskus eelviimasel kiiruskatsel teelt välja vastu elektriposti ja katkestas. Kaotsi läksid ka eelmainitud 18 silma ja koju tuli sõita nulliga.

Tagasi üles