VIDEO Konkurent tunnustas värsket meistrit nii, nagu seda pole Eestis varem tehtud

Copy
Nädalavahetusel krooniti Eesti jalgpallimeistriks FCI Levadia, kes alistas Tartus sealse Tammeka 3:0 ning on neli mängu enne lõppu konkurentidele püüdmatu.
Nädalavahetusel krooniti Eesti jalgpallimeistriks FCI Levadia, kes alistas Tartus sealse Tammeka 3:0 ning on neli mängu enne lõppu konkurentidele püüdmatu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile õhtul pidas Tallinna FCI Levadia Premium Liigas esimese mängu seisus, kus nad olid nädalavahetusel kindlustanud Eesti meistritiitli. Nõmme Unitedi meeskond tunnustas värsket meistrit nii, nagu seda pole Eestis varem tehtud.

Kui Lilleküla staadionil toimunud mängul tulid klubide mängijad väljakule, siis Unitedi mängijad seisid juba spaleeris ja aplodeerisid Levadia mängijatele. Instagramis jagatud videos kirjutas Nõmme United selgituseks: «Õnnitlused meistrile!»

Levadia meeskond ei jäänud tänu võlgu ja vastas Unitedile sotsiaalmeedias: «Respekt!»

Kohtumine lõppes aga mõneti üllatuslikult 1:1 viigiga. Levadia läks jahtima hooaja 26. võitu, kuid väravavõrk ei tahtnud mitte sahiseda. Unitedi puurilukk muugiti lahti alles 66. minutil, kui Maksimilian Skvortsovi söödust lõi Levadiale värava Mark Oliver Roosnupp.

Kümme minutit hiljem määrati aga Nõmme klubile penalti, mille realiseeris Jakub Luka. Kolm minutit enne normaalaja lõppu suutis Roosnupp palli lüüa teist korda väravasse, kuid videokordusest selgus, et mees oli suluseisus ja värav ei lugenud.

Nii saigi Levadia kahe kaotuse kõrvale hooaja kuuenda viigi. Nõmme Unitedi jaoks tähistas see kahe võidu kõrvale üheksandat viiki. Levadial, kel meistritiitel juba käes, on nüüd koos 81 punkti, Unitedil on viimasena 15 punkti.

Tagasi üles