Olümpiaujuja sai seksilelude tootjalt üllatava pakkumise

Copy
Luana Alonso
Luana Alonso Foto: ISSEI KATO / REUTERS / SCANPIX

Suvel toimunud Pariisi olümpiamängudel tõusis 20-aastane Paraguay ujuja Luana Alonso ootamatult meedia huviorbiiti, kui ta visati olümpiakülast välja. Nüüd on Alonso ujumisele selja keeranud ning teeb ilma OnlyFansis. Ootamatu pakkumise on talle nüüd teinud seksilelude tootja.

«Ma luban, et te ei kahetse oma ostu. Meil saab koos olema väga lõbus,» räägib Alonso oma OnlyFansi lehel, kus reklaamib täiskasvanutele mõeldud tooteid.

Erootikaärisse sukeldunud Alonsole tegi aga huvitava pakkumise seksnukke tootev firma RealDoll. Nad sooviksid hakata müüma olümpiaujuja jalgu. Jah, te lugesite õigesti. RealDoll soovib tootma hakata Alonso jalgu, mis näeksid välja realistlikud ja valmistaksid fännidele rõõmu.

«Tänu teie kasvavale populaarsusele usume, et saaksime teha põnevat koostööd,» seisis naisele saadetud kirjas, vahendab Daily Mail.

TMZ andmeil oleks ühe jala hind umbes 1850 eurot, mõlemad jalad korraga ostes võiks need saada umbes 3235 euro eest. Alonso ise saaks 20 protsenti müügitulust.

Lisaks oli firma välja käinud, et eritellimusena võib ta mõnedele jalgadele kirjutada oma soovid uuele omanikule ning see läheks maksma ligi 500 eurot. Boonusraha teeniks Alonso aga otse oma pangakontole.

Alonso sai üle maailma tuntuks Pariisi mängudel, kui Paraguay koondis otsustas ta olümpiakülast välja visata, sest naisel oli olümpiasportlasele sobimatu riietus ning ta ei täitnud käitumisnorme. Alonso ise, kes osales olümpial 100 m liblikujumises ja eelringidest edasi ei saanud, on kõiki süüdistusi eitanud.

Prantsusmaa pealinnas viibides külastas Alonso Disney lõbustusparki, ostles brändipoodides ja nautis muu hulgas Pariisi juhtiva kondiitriäri tooteid. Alonso ei olnud olümpiakülas kandnud riigi ametlikke võistlusvorme, vaid enda vabaajariideid. Nendel ja võimalik, et ka muudel põhjustel otsustas Paraguay delegatsioon Alonsole teada anda, et soovib, et ta veedaks öö väljaspool olümpiaküla.

Tagasi üles