MMA võitleja Jass Murutalu peab matši polaarjoone taga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jass Murutalu
Jass Murutalu Foto: Peeter Langovits

Laupäeval, 21. aprillil peab Eesti MMA võitleja Jass Murutalu (2 võitu, 0 kaotust) matši Vene võitleja Ivan Tšernõhhini vastu (3 võitu, 0 kaotust). Matš toimub Soomes Rovaniemis ning peetakse kokkuleppekaalus -72,0 kg.

«Möödunud nädalavahetusel Rajul peetud matš Poola võitleja vastu oli küll raske ent võidu võtsin juba esimeses raundis. Kuna vorm sai Rajuks väga hea ning vigastusi ei ole, siis kasutan võimalust ja võtan uue väljakutse kohe vastu,» kommenteeris Murutalu eesootavat võistlust.

«Vastase kohta tean, et tal on sambotaust ning kõik tema senised profivõidud on tulnud esimeses raundis läbi alistuste. Lisaks on ta pidanud 10 matši sambos (7 võitu, 3 kaotust). Tegemist on tugeva võitlejahingega,» lisas Murutalu.

«Soomlastel langes kaardilt viimasel minutil paar vastast ära ning nad pakkusid meile võimalust, või siis pigem palusid abi. Kuna Jass on heas vormis ning kaalu vaja langetada vaid 4 kg, siis võtsime pakkumise vastu,» kommenteerib toimuvat Murutaluga treenerina kaasa sõitev Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

24-aastane Murutalu on seni kõik oma profimatšid võitnud alistusega. Amatöörkontol on 5 võitu ja 1 kaotus. Tallinna spordiklubis 3D Treening 2009. aastal vabavõitlusega algust teinud Murutalu eelmine võit tuli möödunud nädalavahetusel Rajul, kui ta alistas taipoksi taustaga poolakast vastase 2 sekundit enne esimese raundi lõppu seljastkägistusega.

Soome võistlusliiga Arctic Fight on oma toimumiskohalt tõenäoliselt kõige põhjapoolsem MMA-võistlus Euroopas, arvatavasti isegi kogu maailmas. Polaarjoone taga toimuva ürituse kaardil on neli profi- ja kümme amatöörmatši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles