Taaramäe hoiab Vahemeremaade velotuuril 61. kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Hanno Kross

Cofidise meeskonna rattaproff Rein Taaramäe on kolmapäeval Prantsusmaa lõunaosas alanud 1. kategooria mitmepäevasõidu Tour de Mediterraneen (Eestis tuntud ka kui Vahemeremaade velotuur) esimese päeva järel 61. kohal.

Avaetapiks olnud 100 kilomeetri pikkune sõit lõppes oodatult grupifinišiga, mille võitis valgevenelane Jauheni Hutarovich. Taaramäe lõpetas turvaliselt peagrupis, saades 114. koha, vahendab rattaprofid.com.


Õhtul sõidetud 25 kilomeetri pikkuse meeskondliku temposõidu võitis Caisse d'Epargne meeskond, Cofidis sai 10. koha, kaotades võitjatele 1.21.

Tänu temposõidu võidule kuuluvadki avapäeva järel 7 esimest kohta Caisse d'Epargne ratturitele. Liidrisärk anti hispaanlasele Luiz Sanchesele. Taaramäe on 61. kohal, kaotades liidrile 1.21.

Neljapäeval on tuuril kavas 108 kilomeetri pikkune etapp, mis annab ilmselt taas võimaluse sprinteritele. Tour de Mediterraneen lõpeb pühapäeval mägise etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles