Kolm eestlast aitasid koduklubi Soomes käsipallifinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Noodla
Martin Noodla Foto: HC Chocolate Boys

Soome meeste käsipallimeistrivõistluste finaalis mängivad tänavu tiitlikaitsja Kauniaineni HC West ja Vantaa Atlas. Atlase ridadesse kuuluvad eestlased Kristo Järve, Martin Noodla ja Mikk Vainikk.

Atlas alistas poolfinaali viimases kohtumises Jaan Kauge ja Ravo Voosalu koduklubi Siuntio IF-i 30:26 ning pääses tulemusega 3:0 finaali. Hooaja keskel raskest Achilleuse kõõluse traumast paranenud Järve, kes valiti Soome meistriliiga märtsikuu parimaks mängijaks, viskas võitjatele 7 ning Voosalu kaotajatele 5 väravat. Atlase mängujuht Martin Noodla põlvevigastuse tõttu ei mänginud, Siuntio poolel lõppes juba enne poolfinaalide algust raske põlvevigastuse tõttu Jaan Kauge hooaeg.

Teises poolfinaalseerias alistas tiitlikaitsja HC West tulemusega 3:1 Antti ja Ahti Rogenbaumi tööandja Riihimäki Cocksi. Viimane mäng lõppes tulemusega 19:17 Westile, kuigi poolaja võitis Cocks 9:5. Antti Rogenbaumi arvele jäi selles kohtumises 1 tabamus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles