Tartu Jooksumaratoni juubeliüritused avab retrostiilis ühistreening

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 29. Tartu jooksumaratoni ühistreening.
SEB 29. Tartu jooksumaratoni ühistreening. Foto: Tarmo Haud

Tänavu tähistab SEB Tartu Jooksumaraton juba 30. toimumiskorda, mis tähendab, et jooksumaraton on oma ajaloo jooksul rõõmustanud mitmeid tuhandeid osavõtjaid ning teeb seda kindlasti ka edaspidi.

Esimene juubeliüritus leiab aset juba 23. aprillil, kui toimub SEB 30. Tartu Jooksumaratoni ühistreening. Neljandasse kümnendisse sisenemine on auasi ja piisav vanus meenutamaks oma nooruspõlve, mistõttu ongi SEB 30. Tartu Jooksumaratoni ühistreening retrostiilis!

SEB 30. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu innustab kõiki ühistreeningul osalema: «Juba 6. korda toimuv ühistreening on kujunenud aastatega jooksumaratoni programmi üheks lahutamatuks osaks. Just see ettevõtmine on paljudele jooksusõpradele esimeseks kogunemiseks kevadel – tehakse ühiselt plaanid järgmiste nädalate treeninguteks, kutsutakse kaasa ka sõbrad, kes veel kõhklemas, kas osaleda maratonil või kes pole veel treeninghooajale hoogu sisse saanud. Usun, et selle aastane juubelimaraton saab olema eriline ning kindlasti muudavad meeleolukad retrostiilis kostüümid sinise esmaspäeva jooksusõpradele vägagi värvikirevaks!»

Ühistreening on mõeldud kõikidele, kes soovivad enne 13. mail toimuvat jooksumaratoni põhipäeva rajaga tutvust teha, neile, kes pole veel otsustanud läbitava distantsi pikkust, kõigile neile, kes veel kõhklevad, kas maratonist osa võtta või mitte ja loomulikult kõigile neile, kes tunnevad jooksmisest niisama mõnu! Jooksmine on heaks võhmatreeninguks ja vormi testimiseks ka kõikidele neile, kes valmistuvad hoogsalt Tartu Rattaralliks.

Jooksumaratoni ühistreeningu start ja finiš on Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuses, distantside pikkused on 10 ja 16 km. Start antakse kell 18.30 ning finiš on avatud kella 20.30ni. Jooksusõbrad viib kohale tasuta buss, mis väljub Vanemuise teatri alumisest parklast stardipaika kell 17.30 ja toob soovijad kell 20.30 Tartusse tagasi.

Ühistreeningul osalemine on tasuta ja etteregistreerimine ei ole vajalik. Rajal pakutakse spordijooki ja finišis ootab kõiki osalejaid kuum tee.

Lisainfo SEB 30. Tartu Jooksumaratoni kohta leiab www.tartumaraton.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles