Mercedes GP: meil on Schumacherist kahju

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedes GP piloot Michael Schumacher.
Mercedes GP piloot Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Mercedes GP vormel-1 meeskonna piloodi Michael Schumacheri võistlus Bahreini GP kvalifikatsioonis ebaõnnestus täna täielikult, kui seitsmekordne maailammeister pidi lõpuks leppima 18. kohaga.

Siiski on meeskond homse võistluse eel enesekindel ning usub, et Schumacheril õnnestub võidelda kõrgemate kohtade eest. Schumacher on tänavu näidanud mitmel puhul head kiirust, kuid seni on tal õnnest puudu jäänud, vahendab Eurosport.

Kolme etapiga on Schumacher seni kogunud vaid ühe punkti, mis annab talle üldarvestuses 17. koha. Mercedes GP teine piloot Nico Rosberg võidutses eelmisel nädalavahetusel toimunud Hiina GP-l ning paikneb nüüd 25 punktiga MM-sarja üldarvestuses kuuendal positsioonil.

«Mul on Michaelist kahju. Ta on näidanud eelmistel võistlustel head kiirust,» sõnas Mercedese mootorispordi osakonna boss Norbert Haug. «Tehnilised probleemid ei lubanud tal head aega välja sõita, kuid ta võib selle saavutada homme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles