Murutalu tegi polaarjoone taga puhta töö

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jass Murutalu
Jass Murutalu Foto: Peeter Langovits

Eile Soomes polaarjoone taga toimunud üritusel matši pidanud Eesti vabavõitleja Jass Murutalu (3 võitu, 0 kaotust) võitis Vene sportlast Ivan Chernykhinit (3 võitu, 1 kaotus) II raundis seljastkägistusega.

«Matš oli raske, kuid siiski natuke kergem kui minu senise tugevaima vastase Ilja Drovnjashini vastu,»kommenteeris Murutalu. «Esmakordselt oli vastane see, kes üritas mind ise esimesena maha viia. See oli minu jaoks päris uudne olukord, kuna tavaliselt olen olnud maasvõitluse eelistajaks pigem mina,»lisas vabavõitleja.

«Jassi ettevalmistus matšiks oli suurepärane – möödunud nädalavahetusel toimunud Rajuks valmistusime pea kuus kuud ning eilne matš läks sama töö pealt. Jassi nurgameeskonnas on väga hea olla kuna mees kuulab nõuandeid väga täpselt,»kommenteeris Jassi sooritust temaga treenerina kaasas olnud Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles