Guardiola: Real on Hispaania meister

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimunud Hispaania liiga liidrite omavahelises mängus lahkus platsilt võitjana Real Madridi meeskond, kes alistas Barcelona 2:1. Kataloonia klubi peatreener Pep Guardiola on kindel, et meistritiitel läheb Madridi.

Hispaania liigas on mängida veel 4 vooru ning Reali edu Barcelona ees on seitse punkti. «Kõigepealt sooviksin ma õnnitleda Real Madridi liiga võidu puhul,» vahendab Goal.com Guardiola sõnu. «Ma ei vahetaks mitte mingil juhul välja oma mängijaid. Need mängijad olnud sellises olukorras ka varem ja nad teavad kuidas sellest välja tulla,» usub peatreener järgmise hooaja vigade parandusse.

Guardiola tunneb kaasa oma meeskonna fännidele, kuid kinnitab, et võistkond on viimasel neljal aastal andnud endast kõik. «Ma loodan, et fännid mõistavad meid,» ütles Barcelona peatreener.

Uuel nädalal seisab Barcelonal ees Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumine Chelseaga. Londonis toimunud avamängu võitsid inglased 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles