Räikkönen: mul oli täna võitmiseks üks võimalus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bahreini GP-l võidutses Red Bulli piloot Sebastian Vettel. Poodiumile mahtusid ka Lotuse sõitjad Kimi Räikkönen ja Romain Grosjean.
Bahreini GP-l võidutses Red Bulli piloot Sebastian Vettel. Poodiumile mahtusid ka Lotuse sõitjad Kimi Räikkönen ja Romain Grosjean. Foto: SCANPIX

Vormel-1 Bahreini GP-l 11. kohalt teiseks tõusnud Lotuse piloot Kimi Räikkönen möödus meeskonnakaaslasest Romain Grosjeanist 24. ringil ning vähendas liidrina kihutanud Sebastian Vetteliga pidevalt vahet, kuid võiduni siiski ei küündinud.

«Me polnud täna piisavalt kiired, kuid see on tagantjärele tarkus,» ütles Räikkönen BBC-le.

«Mul oli üksainus šanss, et Sebastianist mööduda, kuid valisin selleks vale poole. Võimalus oli olemas, ent sellest ei piisanud,» lisas soomlane.

Vettel ütles, et oli väga põnev sõit. «Oluline oli, et tegime hea stardi. Sain kohe teistega väikese vahe sisse ja see määras palju,» ütles Vettel pärast sõitu.

«Kimi oli väga kiire, samuti Romain. Kartsin, et Kimil tekib rohkem võimalusi möödumiseks, kuid õnneks suutsin edu hoida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles