Deniss Karpak püsib MK-etapil liidrikohal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Ott Kallas

Prantsusmaal Hyeresis toimuval neljandal purjetamise MK-etapil on Deniss Karpak kahe võistluspäeva järel liider.

Eilsel avapäeval mõlemas võistlussõidus esikoha saavutanud Finni-purjetaja Karpak (Karpak Sailing Team) jätkas tänagi edulainel  - esimeses sõidus tuli teine koht, järgmine aga õnnestus taas võita. See tähendab Karpakile kokkuvõttes 41 mehe konkurentsis tugevat liidripositsiooni.

Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) seilas naiste RS:X purjelauaklassis täna 24. ja 11. koha vääriliselt ning on hetkeseisuga tõusnud 21. positsioonile. 40 naise seas on liidriks kerkinud poolatar Maja Dziarnowska.

Naiste 470 klassis pidid Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) leppima 31. ja 32. finišikohaga ning on kahe võistluspäeva järel 48 paatkonna hulgas 29. Esikohal on Hollandi naiskond Lisa Westerhof ja Lobke Berkhout.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) sai Laseril oma kvalifikatsioonilaevastiku 26. ning seejärel juba tubli 7. koha ning on kokku 106 mehe seas tõusnud 47. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) tulemusseeriasse lisandusid oma fliidi 35. ja 30. koht ning sportlane on hetkel hoidmas 104. positsiooni. Juhib Uus-Meremaa purjetaja Andy Maloney.

Star-klassis võistlevad Alar Volmer ja Mihkel Kosk (Noblessneri JK) said täna kirja 14. ja 10. koha ning paraku ka ühe valestardi karistuse ning on 25 meeskonna konkurentsis 18. Kõrgeimat positsiooni hoiavad kanadalased Richard Clarke ja Tyler Bjorn.

Esimene päev:

Esimesel päeval võttis Finn-klassis seilav Karpak (Karpak Sailing Team) oludest maksimumi, finišeeris mõlemas sõidus parimana ning on 41 mehe konkurentsis liidrikohal.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) ületasid 470-klassis finišiliini 25. ja 22. kohaga, mis asetavad nad hetkeseisuga 48 naiskonna hulgas 23. kohale. Liidriteks on Hollandi paatkond Lisa Westerhof ja Lobke Berkhout.

Purjelaual RS:X on naiste konkurentsis Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) avapäeva järel samuti 23. positsioonil ning seda sõidutulemustega 26. ja 23. koht. Kõige tugevamalt alustas 40 sportlase seas hiinlanna Li Ling.

Laser Standardil olid Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) saagiks oma kvalifikatsioonigrupi 20. ja 15. koht, millega ta on üldkokkuvõttes 52. positsioonil. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) on 101. kohal, tulemustega 33. ja 34. Võrdsete punktidega juhivad austraallane Tom Slingsby ja uus-meremaalane Andy Maloney, võistlejaid on kokku 106.

Staril on MK-etapil võistlemas Alar Volmer ja Mihkel Kosk (Noblessneri JK), kuid liiga tugeva tuule tõttu selles klassis esimesel võistluspäeval sõite ei peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles