Karl-Robert Reinike võitis motokrossi Euroopa meistrivõistluste etapi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Robert Reinike.
Karl-Robert Reinike. Foto: Martin Mand

Karl-Robert Reinike võitis Euroopa motokrossi meistrivõistluste 85 cc klassi etapi.

Reinike võitis mõlemad sõidud ja on peale avaetappi sarja kindel liider oma grupis. Avasõidus sai neljanda koha Claudius Roosma, Don-Eric Laane oli seitsmes ja Johannes Nermann 14. Teises sõidus oli Don-Eric Laane üheksas ja Claudius Roosma 14. Kokkuvõttes oli etapivõitja Reinike, Makar Jurtšenko Venemaalt oli teine ja Kristers Drevinskis Lätist kolmas. Don-Eric Laane sai kuuenda ja Claudius Roosma üheksanda koha.

65 cc klassis oli Andreas Hiiemägi avasõidus kuues ja teises sõidus 12. Kokkuvõttes kuulus noorele Eesti krossimehele seitsmes koht, etapi võitis Timur Petrašin Venemaalt.

65 cc ja 85 cc klasside Euroopa meistrivõistlused motokrossis sõidetakse tänavu regioonide kaupa. Nimelt jagatakse Euroopa neljaks tsooniks, mille parimad kohtuvad 65cc ja 85cc Euroopa finaalvõistlusel, mis toimub Suurbritannias augustis 2012. Kirde-Euroopa grupi, kuhu kuulub ka Eesti, esimene etapp sõideti pühapäeval Venemaal Orljonokis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles