Murtud varbaluudega kihutanud Eesti krossimees: korraks oli halb sõita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval Bulgaarias motokrossi MM-etapil MX2-klassi kvalifikatsioonis kaks varbaluud murdnud Priit Rätsep loodab võimalikult kiiresti taas võistluskarussellile naasta.


«Kolmapäeval lähen uuesti arsti juurde ja siis oskan täpsemalt öelda, millal uuesti võistlema pääsen. Praegu on vaid jala peal olev haav kinni seotud,» sõnas esmaspäeval tohtri juures käinud Rätsep.

Krossimeeste puhul on üsnagi tavapärane, et väga kergekäeliselt võistlust pooleli ei jäeta, nii jätkas ka Rätsep pärast kvalifikatsiooni algfaasis konkurendiga kokkupõrkamist kihutamist ning jõudis ka finišisse. Hiljem saabast jalast võttes selgus, et õnnetusel olid ka tagajärjed.

«Kuna minu ees olev mees tegi lühikese hüppe, ei saanud mina ka korralikult hüpata ning nii lendas minu taga sõitnud mees esirattaga mulle jala peale. Eks ta tabas täpselt õiget kohta,» kirjeldas Rätsep, kel murdus parema jala kaks väiksemat varvast ning lisaks on tal jala peal ka suur haav. «Esimest ringi oli natuke halb sõita, kuid siis tõmbas jala tuimaks ning midagi hullu ei olnud. Varbad saapa sees ju ei liigu ning siis see vigastus väga ei seganudki.»

Krossimees võttis juhtunut rahulikult. «Oleksin 30 cm kaugemale hüpanud, poleks midagi juhtunud. Jalg oli korralikult toe peal, mul oli lihtsalt ebaõnn,» lisas Rätsep.

Kahe MM-etapi järel on Rätsep MX2-klassis 26. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles