Beckham ja Luis Suarez võivad olümpial vastamisi minna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham.
David Beckham. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängude jalgpalliturniiri alagruppide loos viis ühte gruppi kokku Suurbritannia ja Uruguai. Nii võivad platsil kokku saada näiteks David Beckham ning Luis Suarez ja Diego Forlan.

Suurbritannia olümpiakoondise peatreener Stuart Pearce on lubanud Ühendriikidesse Beckhami mängu vaatama sõita, kuid kinnitab ühtlasi, et see ei tähenda veel mingil juhul, nagu oleks poolkaitsjal koht koondises kindel.

«Teen valiku ainuüksi taseme põhjal,» lausus Pearce BBC-le. «See on ainus viis, kuidas üks peatreener tohib meeskonda valida. Beckham mahub esialgsesse nimekirja ning ta on olnud suurepärane oma riigi ja jalgpalli suursaadik, aga see iseenesest ei mõjuta kuidagi tema koondisessepääsu. Põhimõtted on kõikidele mängijatele täiesti selged ja ausad.»

Nii Liverpooli ründaja Luis Suarez kui ka Interis palliv Diego Forlan on mõlemad avaldanud korduvalt soovi olümpial mängida. Igale riigile on antud kolm kohta, mille võib täita vanemate kui 23-aastaste mängijatega.

A-gruppi kuuluvad veel Senegal ja Araabia Ühendemiraadid. B-gruppi loositi kokku Mehhiko, Šveits, Lõuna-Korea ja Gabon. C-grupis on Brasiilia vastasteks Valgevene, Uus-Meremaa ja Egiptus, D-grupi moodustavad Hispaania, Jaapan, Honduras ja Maroko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles