Di Matteo: imed on Chelsea mängijate DNAsse kodeeritud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Roberto Di Matteo (vasakul).
Chelsea peatreener Roberto Di Matteo (vasakul). Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises FC Barcelona vastu edasipääsu kindlustanud Londoni Chelsea peatreener Roberto di Matteo sõnul on imed tema mängijate DNAs.

«See, mis eile toimus, oli uskumatu – ühes mängus juhtus nii palju,» kirjeldas di Matteo oma emotsioone The Sunile.

«Mängijad olid võitu väärt. Meil on olnud väga raske hooaeg, ent kui kõige rohkem vaja, juhtuvad meiega imelised asjad – imed on Chelsea mängijate DNAsse kodeeritud,» jätkas esialgu selle hooaja lõpuni peatreenerikohuseid täitev di Matteo.

«Meil tuli üle olla kõikvõimalikest probleemidest, mängisime kümnekesi, jäime kaotusseisu ja pidime Barcelona rünnakulaviinile kuidagi vastu seisma.» 

«Ja olgem ausad, meil oli ka veidi õnne,» tunnistas di Matteo.

Chelsea finaalivastane tuleb teisest poolfinaalist Real Madridi ja Müncheni Bayerni vahel, mis peetakse täna. Avamängu võitis Bayern kodus 2:1.

Di Matteol on aga kõvasti peamurdmist, kellega üldse finaali mängima minna. Nii Branislav Ivanovic, Ramires kui ka Raul Meireles jäävad eile teenitud kollase kaardi tõttu finaalist eemale ning mõistagi ootab sama saatus ka punase kaardi saanud John Terryt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles