Video: Jüri Jõgiste nokaudib vastase oma profidebüüdil Rajul

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jõgiste (punaste kinnastega) alistas oma profidebüüdil nokaudiga Aleksei Povulansi (Läti).
Jüri Jõgiste (punaste kinnastega) alistas oma profidebüüdil nokaudiga Aleksei Povulansi (Läti). Foto: Peeter Langovits

Ülemöödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Koos päevase amatöörürituse ja veebis toimunud otseülekandega vaatas üritust üle 2000 inimese.

Spordiklubi 3D Treening võitleja Jüri Jõgiste (profirekord: 1 võit, 0 kaotust) alistas nokaudiga Läti võitleja Aleksei Povulansi.

Jõgiste on Eesti kõige kogenum amatöörvõitleja, kes tegi Rajul võiduka profidebüüdi, nokautides lätlasest vastase teises raundis. Tema amatöörkontol on kokku 12 matši, neist 9 võitu. Jõgiste on uue põlvkonna sportlik vabavõitleja, kes alustas MMA-ga ilma varasema kogemuseta üheltki võitlusalalt. Selle mehe näol on kindlasti tegu ühe tulevikutähega Eesti vabavõitlejate hulgas.

«Kuigi viibin hetkel Mereväes ajateenistuses, sain matšiks päris hästi valmistuda,» kommenteeris Jõgiste edukat debüüti.

«Võit nokaudiga on kindlasti võimas algus profireeglite järgi peetavatele matšidele. Suutsin järgida mänguplaani ning teha täpselt seda, mida olin treeningutel konkreetselt selleks matšiks harjutanud,» lisas võidurõõmus Jõgiste.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles