Suur tulevikulootus Soo vigastas põlve

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo vigastas põlve kohtumises Tartu Ülikooli vastu.
Janar Soo vigastas põlve kohtumises Tartu Ülikooli vastu. Foto: Liis Treimann

Rapla Piimameister Otto noor mängumees Janar Soo vigastas korvpalli Eesti meistriliiga poolfinaalis Tartu Ülikooli vastu põlve ja tema joaks on hooaeg ilmselt lõppenud.

«Meeskonna arst arvas, et ristandside on terve, venitada said põlve külgsidemed,» rääkis kaks hooaega tagasi sama põlve vigastanud Soo. «Mul polnud selles olukorras midagi teha, keegi tuli tagant sisse ja maanduses vajus põlv läbi ning tundsin, kuidas seal sees kõvasti ragises.»

Pärast mängu suutis Soo omal jalal kõndida, kuid varasema kogemuse põhjal ei soovinud ta sellest teha suuri järeldusi. «Käin arstide juures ära, siis saab asjast selgema pildi – enne ei hakka tuleviku suhtes midagi mõtlema,» sõnas enne vigastust 14 minutiga 14 punkti visanud mees.

Rapla kaotas poolfinaalseeria teise mängu Tartule 72:81 ja on taga ka kokkuvõttes 0:2. Kolme võiduni mängitava seeria kolmas kohtumine peetakse pühapäeval Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles