Saada vihje

Tallinna MK-etapi määrderevolutsioon pani kriitikute suud kinni (2)

Määrdemehed näevad palju vaeva, et valmistada sportlastele ette kvaliteetsed suusad.
Määrdemehed näevad palju vaeva, et valmistada sportlastele ette kvaliteetsed suusad. Foto: Tairo Lutter / Postimees / Scanpix Baltics

Kui tunamullu sai Tallinna MK-etapil algatatud määrderevolutsioon tugevat kriitikat, siis tänavuseks on see kadunud.

MK-etappidel valmistab iga tiim oma sportlastele suuski ette eraldi määrderuumides/bussides, kus võib korraga askeldada koguni 15 inimest. Täpselt kaks aastat tagasi koondati Tallinnas esmakordselt MK-sarja ajaloos kogu määrdetöö ühte telki, kus 40 määrdemeest tegelesid kõikide sportlaste suuskadega. Tänavu tehakse sama, aga veel uhkemalt ja suuremalt.

Rahvusvahelise suusaliidu (FIS) maailmakarika komitee liige Roobert Peets on määrderevolutsiooni üks algatajatest. Peets rääkis, et kaks aastat tagasi sai algatus kriitikat kahest leerist: määrdemeestelt ning -firmadelt.

Kommentaarid (2)
Tagasi üles