Kolm eestlast said Soomes hõbemedali kaela

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsto Järve (palliga)
Kirsto Järve (palliga) Foto: Toomas Huik

Soome meeste käsipallimeistriks tuli Helsinkis baseeruv Kauniaineni HC West, kes oli finaalseerias mängudega 3:0 üle kolme eestlasega tugevdatud Vantaa Atlasest.

Viimase mängu võitis HC West koduplatsil 698 pealtvaata ees 23:18 (11:11). Kaotajate poolel viskas kolm väravat vasakukäeline tagamängija Kristo Järve, kes kandis oma klubi resultatiivseima mängijana play-off mängudes kuldseid mängupükse, vahendab hctallas.ee.

Finaalseerias ei saanud kaasa teha põlvesidemeid vigastanud Martin Noodla ja õlaoperatsioonist taastuv Viljandis käsipalliga tutvust teinud tagamängija Mikk Vainik, kes mängib ka Soome juunioride koondises.

Eestlastest meeskäsipallureid oli lõppenud hooajal Soome meeste meistriliigas 11 - Järve, M. Noodla, Vainikk (kõik Vantaa Atlas), Antti Rogenbaum, Ahti Rogenbaum (mõlemad Riihimäki Cocks, 3. koht), Jaan Kauge, Ravo Voosalu (mõlemad Siuntio IF, 4. koht), Sten Toomla (Helsinki IFK, 5. koht), Olari Paumets (Karjaa BK-46, 6. koht), Valdar Noodla (Helsinki Dicken, 7. koht) ja Olev Eensalu (Turu AIFK, 8. koht). Eestlane Raivo Laast oli 9. koha saavutanud Porvoo Akillese peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles