Kružajev on Soome meistritiitlist ühe võidu kaugusel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Kružajev.
Pavel Kružajev. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Samal ajal kui Eestis on finaalmängude seis Tartu Pere Leiva ja Tallinna Selveri vahel kaks-üks tartlaste kasuks ja Eesti meister selgub kas laupäeval Tartus või pühapäeval Tallinnas, on Soome finaalseeria viigis kolm-kolm. Laupäeval saame teada, kas tšempion on Loimaa Hurrikaani või Vammala Lentopall, seega põhiturniiri esimene või teine.

Eile peetud kuuenda kohtumise 1466 pealtvaataja ees Tamperes võitis Vammala LP 3:1 (-17, 22, 21, 14). Võitja poolel oli 23 punktiga (rünnak 55%) resultatiivseim Olli Kunnari, kaotajate leeris tõi Aivars Petruševics 20 (51%) punkti, kirjutab volley.ee.

Loimaa poolel oli halb päev Pavel Kružajevil. Eelmises kohtumises 19 punkti toonud Eesti ekskoondislane mängis vaid kahes esimeses geimis, tema neli rünnakut punkte ei toonud. Kružajevit kolmandas ja neljandas geimis asendanud Ismo Moilanen sai kirja samuti kehvapoolse 13 punkti (rünnakul 13-st 4 = 31%). Otsustav seitsmes mäng toimub laupäeval (28.04) kell 17 Salos.

Soome meistrivõistluste pronksmedali omandas mullune meister Rovaniemi Team Lakkapää, alistades Pielavesi Sampo mängudega kaks-üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles