Kuusmaa salatseb, Sõber muretseb

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber lasi end külma veega üle kasta.
Andres Sõber lasi end külma veega üle kasta. Foto: Arvet Mägi

«Kaido Saksal hakkas jalg veidike valutama, ent ülejäänud mehed on kõik terved,» rääkis Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa päev enne Tarvaga peetava meistriliiga poolfinaalseeria teist vaatust.


Ta lisas, et teiseks mänguks plaanitakse muutusi. «Mingeid asju teeme kindlasti teistmoodi, kuid täpsustada ma ei tahaks.»

Kolmapäeval sünnipäeva tähistanud Andres Sõber  rääkis, et treeningutel on kõik kulgenud plaanipäraselt. «Eks mul selle Reinar Halliku pärast on väike mure – temale ja Martin Dorbekule sai pärast esimest mängu teravalt peale hüpatud, aga küllap nad ennast koguvad.»

Kolmapäeval teises poolfinaalis põlve vigastanud Rapla mängumees Janar Soo käis eile arsti vastuvõtul, ent täpset diagnoosi talle ei pandud. «Enne uuringutulemuste selgumist ei tahtnud arst midagi öelda,» sõnas ta. «Hommikul sain jalale toetada, ent tundub, et põlve oli kogunenud vedelikku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles