Tartus saab ujumise Londoni OM-i norme täita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Narõškin
Pavel Narõškin Foto: Allikas: MTÜ Ujumise Spordiklubi

Ujumise Spordiklubi korraldab 28.-29. aprillil Aura Keskuses rahvusvahelise ujumisvõistluse Tartu Kevad. Seitsmendat korda toimuval jõuproovil asuvad starti 370 ujujat neljast riigi neljakümne kahest klubist.

Paljudele ujujatele on see heaks võimaluseks suviste tiitlivõistluste norme täita, kaasarvatud Londoni OM. Eesti parimatest löövad kaasa Eesti-Soome maavõistlusel Londoni OM-i B-normi täitnud Andres Olvik ja Pjotr Degtjarjov, lisaks maikuus Euroopa meistrivõistlustele sõitvad Filipp Provorkov, Pavel Narõškin, Maria Harutjunjan ja Valeria Mihhailova jt.

Läti paremikust on kohal Uvis Kalnins, Uldis Tazans, Evelina Aizpuriete, Pavels Kondrahins jt., kindlasti on esikoha heitluses sõna sekka ütlemas ka Soome ja Leedu ujujad.

Võistlused algavad Aura Keskuses laupäeval, 28. Aprillil kell 14.00, pühapäeval antakse võistlusosade stardid kell 10.00 ja 16.00. Pealtvaatajatele on avatud tribüün.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles