Eesti Võrkpalli Liidu uueks presidendiks valiti Hanno Pevkur

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Stanislav Moshkov/Den za Dnjom

Täna Tallinnas toimunud Eesti Võrkpalli Liidu korralisel üldkoosolekul valiti alaliidu uueks presidendiks sotsiaalminister Hanno Pevkur. Viimastel aastatel juhatusse kuulunud Pevkur sai ainsa kandidaadina liikmesklubide üksmeelse poolehoiu. Viis aastat presidendina alaliitu juhtinud Vilja Savisaar-Toomast jätkab asepresidendina rahvusvaheliste- ja välissuhete valdkonnas

Värskelt valitud alaliidu president Hanno Pevkur tänas Eesti Võrkpalliliidu presidendina ametis olnud Vilja Savisaar-Toomastit eduka võrkpallielu juhtimise eest. «Viljal oli viimastel aastatel väga keeruline ülesanne tuua Eesti võrkpall läbi majanduskriisi ning mul on väga hea meel, et ta nõustus jätkama asepresidendina just rahvusvahelistes suhetes. Eesti võrkpall on jätkuvalt heas arengus ja usun, et ka järgmistel finaalturniiridel näeme rahvusmeeskonda või miks mitte ka naiskonda mängimas,» märkis Pevkur.


Üldkoosolekul valitud Eesti Võrkpalli Liidu juhatus on 10-liikmeline, lisaks ülalnimetatutele kuuluvad sinna Jaano Haidla, Agur Jõgi, Indrek Luukas, Tarmo Keskküla, Marko Pomerants, Jaan Soomets, Henn Vallimäe ja Villu Voogel. Uus juhatus koguneb esimest korda 1. juunil, kui pannakse paika juhatuse liikmete tegevusvaldkonnad ning alaliidu edasised tegevussuunad.


Lisaks juhatuse ja presidendi valimisele kinnitati 2011. majandusaasta aruanne ja kuulati toimkondade tegevusaruanded. Ühiselt tõdeti, et 2011. aasta oli Eesti võrkpallile edukas nii organisatoorses kui sportlikus printsiibis kõikidel tasemetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles