RAJU VIDEO: Jass Murutalu alistas vastase sekund enne raundi lõppu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jass Murutalu.
Jass Murutalu. Foto: Peeter Langovits

Ülemöödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Koos päevase amatöörürituse ja veebis toimunud otseülekandega vaatas üritust üle 2000 inimese.

Spordiklubi 3D Treening võitleja Jass Murutalu (profirekord: 3 võitu, 0 kaotust) alistas poolakast vastase vaid sekund enne raundi lõppu. Kaks ja pool aastat vabavõitlust treeninud Murutalu pidi vastast maha viima kahel korral, millest teine oli väga lennukas. Sealt edasi domineeris Murutalu oma tugeva maasvõitlusega ning vaid sekund enne raundi lõppu pääses Eesti võitleja vastasele selga ja alistas ta kägistusega.

Vaata videot!

«Ettevalmistus oli seni parim - tegime Tartu, Pärnu ja Saaremaa võitlejatega ühistreeninguid ning kõik sujus. Matš jäi aga üsna lühikeseks, seega kõike, mis mul sees olemas oli, testida ei saanud,» kommenteeris pinget tekitanud võitu Eesti võitleja Jass Murutalu. «Vastane oli maas hea, midagi lihtsalt ta mulle kätte ei andnud - minu ajastus ja sooritus olid lihtsalt natuke paremad. Kuulsin, kui laud andis 10-sekundi märguande ning kohe pärast seda sain ka kägistuse peale. Pigistasin nii kuidas jaksasin, et saaks enne raundi lõppu tehtud,» lisas Murutalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles